Oeps! Oom stuurt per ongeluk ongepaste foto in familie-app

Je kent het wel; die familie-app waarin je moeder vraagt wie er mee-eet, je vader eigenlijk nooit iets typt en je vaak p...

Lees ook

Je kent het wel; die familie-app waarin je moeder vraagt wie er mee-eet, je vader eigenlijk nooit iets typt en je vaak plaatsvervangende schaamte hebt door je oom en zijn grappen die niet aanslaan. Deze familie was echter flink in shock toen ze een foto doorgestuurd kregen, waar niemand op zat te wachten.

**** pic

Getrouwd stel Shweta en Aashish waren aan de WhatsApp-groep toegevoegd door Aashish’s vader. Leuk voor de hele familie om contact te houden, vond hij. Het was enkele dagen stil in de app tot ze de ene na de andere notificatie binnenkregen. Ze snapten niet wat er aan de hand was, toen ze zagen dat ze werden gespamd met nieuwsberichten door zijn vader. Niet lang daarna werd duidelijk waarom. Aashish’s oom stuurde per ongeluk een foto van zijn penis naar al zijn familieleden. “Hij verwijderde meteen alle neefjes en nichtjes uit de groep en mijn vrouw en ik volgden”, vertelde Aashish over zijn vader aan Buzzfeed. Maar Aashish kon nog nét een aantal screenshots maken van de hilarische reacties. Kijk en lach mee.

Laatste nieuws

Zie ook