Niles uit The Nanny doet opmerkelijke uitspraak over serie

Het is ruim 20 jaar geleden dat de luidruchtige Fran Fine, gespeeld door Fran Drecher, grote indruk maakte in de Amerika...

Lees ook

Het is ruim 20 jaar geleden dat de luidruchtige Fran Fine, gespeeld door Fran Drecher, grote indruk maakte in de Amerikaanse comedy The Nanny. Na zes succesvolle jaren eindigde de serie in 1999 met Fran die in het huwelijksbootje stapte met Mr. Sheffield en ook geslagen vijanden Niles de butler en C.C. Babcock gaven elkaar uiteindelijk het jawoord. Maar de laatstgenoemde love story zit acteur Daniel Davis, die in de huid van Niles kroop, tot op de dag van vandaag dwars.

Spinoff

“Het is het enige wat ik nooit heb begrepen, om eerlijk te zijn”, zo vertelt hij aan news.com.au. “C.C. en ik waren water en vuur, het was echt onwaarschijnlijk dat wij bij elkaar zouden eindigen. Maar ik moest doen alsof, het stond immers in het script”, aldus Davis. De 70-jarige acteur had gedacht dat het huwelijk van Niles en C.C. zou duiden op een spinoff. “De enige manier waarop dit einde zou werken, is dat het duo een eigen serie zou krijgen, zoals The Niles and C.C. Show. Dat had ik leuk gevonden, maar dat idee zagen de producers helaas niet zitten.”

via GIPHY

Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook