Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Yolanda Hadid steunt Rob Kardashian

De broer van de Kardashian-zusjes liet afgelopen zondag in zijn realityserie Rob & Chyna weten het psychisch zwaar te hebben met zijn gezondheidsproblemen. Zo kampt hij met overgewicht en diabetes. Yolanda ‘moeder van’ Hadid, die zelf de ziekte van Lyme heeft, kon zich maar al te goed in zijn situatie herkennen. “Blijf de echte jij Rob, je bent perfect zoals je bent. Je kunt dit #onzichtbareziektes”, liet ze op Twitter weten. Rob bedankte Yolanda voor haar steun: “Ik waardeer je woorden en bedankt dat je zo positief in het leven staat. Ik waardeer je echt.”

Angelina Jolie wilde kinderen meenemen naar Syrië

Hoewel er verschillende theorieën over de breuk van Angelina Jolie en Brad Pitt rondgaan, zou de spanning tussen de twee opgelopen zijn toen Angelina hun kinderen mee wilde nemen naar Syrië voor haar liefdadigheidswerk. Toch zag Brad dat niet zo zitten en wilde niet dat zijn kroost betrokken zou worden bij Angelina’s ambities. Het is niet de eerste keer dat de actrice de kinderen meeneemt naar oorlogsgebieden. Zo hebben ze eerder een bezoekje gebracht aan Irak en Libanon.

Harry Styles siert voor het eerst drie covers

One Direction-lid Harry Styles mag niet één, maar liefst drie covers op zijn naam zetten. Voor het tijdschrift Another Man kreeg Harry drie verschillende looks. Op de eerste foto is-ie bijna onherkenbaar met een korte coupe. De tweede foto staat in het teken van de jaren 60 en Harry heeft opvallend genoeg iets weg van Mick Jagger, waarmee hij overigens vaak vergeleken wordt. Op de derde foto wordt zijn korte kapsel verruild voor lange lokken. Het interview werd door niemand minder dan Paul McCartney afgenomen. Het is de eerste solo-cover voor de One Direction-zanger.

Een foto die door harrystyles is geplaatst op

Een foto die door harrystyles is geplaatst op

Een foto die door harrystyles is geplaatst op

Bron: Seventeen, Nu.nl, RTL Nieuws, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook