Myrthe openhartig over de breuk met Thomas

Een maand geleden maakte Thomas Berge en Myrthe Mylius bekend dat ze uit elkaar gingen. "Een heftige periode", zo v...

Lees ook

Een maand geleden maakte Thomas Berge en Myrthe Mylius bekend dat ze uit elkaar gingen. “Een heftige periode”, zo vertelt Myrthe aan Shownieuws. Het valt haar dan ook zichtbaar zwaar.

Zware periode

Na een relatie van vier jaar was de koek op tussen het stel. Myrthe vertelt aan Shownieuws dat ze het niet makkelijk heeft gehad. Helemaal als je bedenkt dat haar ex twee weken na de bekendmaking van de breuk, alweer zoenend werd gespot met zangeres Cassidy Roeks. Op de vraag of dat het niet heel erg moeilijk voor haar was antwoordt ze: “Ja, dat is inderdaad even slikken. Maar we gaan gewoon weer door.”

In deze moeilijke periode heeft de blondine erg veel steun aan zoontje Jack, die ze samen met Thomas kreeg. “Het kleine ventje is zo lief en het is gewoon gezellig. Het is allemaal goed zo”, vertelt de trotse mama. Ook laat ze weten dat zij en Thomas allebei erg hun best doen om alles zo makkelijk mogelijk te laten lopen voor Jack.

Eerder ‘reageerde’ Myrthe al op de geruchten dat Thomas een nieuwe liefde had gevonden door middel van een foto. Zie hier wat ze te zeggen had.

Bron: Shownieuws Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook