Geordie’s Charlotte Crosby choqueert fans met enorme lippen

Dat Charlotte Crosby niet vies is van een spuitje hier en daar heeft ze nooit onder stoelen of banken gestoken. Toc...

Lees ook

Dat Charlotte Crosby niet vies is van een spuitje hier en daar heeft ze nooit onder stoelen of banken gestoken. Toch weet ze haar fans keer op keer te choqueren met nog grotere lippen.

Woke up like this

Een neuscorrectie en tal van lip fillers verder, lijkt de realityster niet meer op de Charlotte die vijf jaar geleden het huis van de Geordie’s binnenstapte. Die transformatie is haar fans niet ontgaan. Zo plaatste –en verwijderde– ze een morning selfie waarin haar lange lokken haar gezicht bedekken. Toch waren het niet de blonde haren die de aandacht trokken. Fans beweren dat haar lippen groter zijn dan ooit en moedigen Charlotte aan te stoppen met het gebruik van lip fillers. “Laat je gezicht met rust! Je bent nog zo jong, maar in dit tempo zul je eindigen als Joan Rivers”, luidde één van de reacties.

Keer op keer

Zelf onthulde de Geordie Shore-ster aan Daily Mail Australia dat ze elke vijf maanden lip fillers gebruikt. “Ik laat mijn lippen nu al zo’n twee jaar doen. Ik had de dunste bovenlip ooit.” Of Kylie Jenner haar inspiratiebron is geweest? “Ik heb mijne lang voordat Kylie Jenner trendy werd laten doen.” Het ziet er in ieder geval niet uit dat de blondine van plan is om te stoppen, want keer op keer pronkt ze weer met haar volle tuit. Benieuwd naar de verwijderde foto? Je ziet-em hier.

Lees ook: Is dit de nieuwe vlam van Charlotte Crosby?

Bron: Mirror, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook