Grote zorgen om ‘magere’ Kate Middleton

Er wordt al jaren door verschillende media beweerd dat Kate Middleton, vrouw van de Britse prins William, 'te...

Lees ook

Er wordt al jaren door verschillende media beweerd dat Kate Middleton, vrouw van de Britse prins William, ’te mager’ is. De afgelopen dagen is de hertogin van Cambridge regelmatig gefotografeerd tijdens een bezoek aan Canada, en laaien dus ook de berichten over haar gewicht weer op.

Sportverslaving

Eind vorig jaar schreef weekblad Privé dat het gewicht van Kate ’te laag’ was. De Hertogin heeft een lengte van 1,74 meter, maar zou nog geen 50 kilo wegen, beweerden Amerikaanse media. Volgens hun is dit voor een vrouw van 33 met twee kinderen echt te weinig. Ze schreven dat Kate daarnaast een tekort zou hebben aan voedingsstoffen.

Na de geboorte van haar tweede kind, dochter Charlotte, zou de moeder van twee er alles aan hebben gedaan om snel weer op gewicht te komen, wat nu veel stof doet opwaaien…

Kritische opmerkingen

Tijdens het bezoek aan Canada zag de Hertogin er zoals gewoonlijk weer prachtig uit. Maar, volgens velen ook te dun. “Het is zo’n mooie vrouw, maar ze ziet er zo dun uit” en “Ze is veel te mager, haar botten steken gewoon uit”, zijn wat kritische opmerkingen die Kate op social media kreeg. Er verschenen echter ook genoeg lovende reacties, waaronder: “Ze ziet er mooi uit, zo elegant” en “Mooie jurk, mooie vrouw”. Bekijk onderstaande foto’s en oordeel zelf.

Lees ook: Waarom iedereen het over deze broek van Kate Middleton heeft

Bron: Look Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook