Vrouw krijgt de schrik van haar leven na inbraak

Jamie Barnes uit South Memphis heeft veel dingen gezien en meegemaakt in haar leven, maar zelfs zij kon niet geloven van...

Lees ook

Jamie Barnes uit South Memphis heeft veel dingen gezien en meegemaakt in haar leven, maar zelfs zij kon niet geloven van waar ze afgelopen weekend getuige van was.

Nasty party

Jamie was een aantal dagen de stad uit, maar toen ze terug naar huis keerde en haar woonkamer in liep, kreeg ze de schrik van haar leven. Ze stond oog in oog met een koppel dat seks had op haar bank of zoals zij het zegt tegen Fox News: a big old nasty party. De vrouw wist niet hoe snel ze een bezem moest pakken om de twee te belagen. “Ik pakte de bezem en sloeg de man zo hard ik kon. De vrouw probeerde nog een van mijn jurken te pakken. Ik griste het kledingstuk snel uit haar handen.” Barnes was zo erg in shock, dat ze nog niet eens doorhad dat ze beroofd was tot ze het stel uit haar huis had verjaagd.

Dakloos

“Ze hebben van alles buit gemaakt: van sieraden tot kleding en keukengerei. Ik voel me niet meer veilig in dit huis, dus in mijn ogen, ben ik dakloos.” Ooggetuigen zagen de twee mensen de spullen slepen in grote tassen. Eén van hen probeerde zelfs de inhoud te verkopen aan de voorbijgangers. Toen Jamie de politie inschakelde, wist de man aan de agenten te ontsnappen, maar de vrouw is gearresteerd.

Na het incident heeft Jamie een Go Fund Me-pagina aangemaakt. Ze heeft een foto van zichzelf aan het bericht toegevoegd met de tekst: “Mensen hebben bij mij ingebroken en ze hebben mijn hele huis leeggeroofd.” Ze heeft tot nu toe 10 dollar opgehaald van haar doel, dat 2200 dollar bedraagt.
Lees ook: Vader krijgt schrik van z’n leven in speeltuin

Laatste nieuws

Zie ook