Carice en Guy met baby Monte in Amsterdam gespot

Carice van Houten en Guy Pearce zitten een maand na de geboorte van hun zoon Monte Pearce nog steeds op een blauwe wolk....

Lees ook

Carice van Houten en Guy Pearce zitten een maand na de geboorte van hun zoon Monte Pearce nog steeds op een blauwe wolk. Het stel heeft nog niet veel van het mannentje gedeeld, maar zijn nu wel met kinderwagen in Amsterdam gespot.

Daar zijn ze!

Na de bevalling leek het koppel van de aardbodem verdwenen. Niet heel gek natuurlijk, want de kersverse ouders wilden naar alle waarschijnlijkheid in rust genieten van hun kleine man.

Deze week werden Carice en Guy voor het eerst weer buiten de deur door fotografen gespot, in Amsterdam Zuid om precies te zijn. Met beiden een ijsje in hun hand -hij een Magnum, zij een perenijsje- wandelden ze lachend door de straten. De kleine Monte lag veilig en goed afgeschermd voor paparazzi in de kinderwagen.

Eerste foto’s

Het is niet de eerste keer dat we de happy family samen zien. De eerste foto’s van Monte verschenen na lang wachten eindelijk vorige week. Guy Pearce deelde een aantal kiekjes van Carice en hun pasgeboren zoon tijdens een boswandeling. De foto’s zie je hier.

Lees ook: Chantal Janzen geeft kersverse moeder Carice gek advies

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook