Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Kim belaagd in Parijs
Vitalii Sediuk strikes again. De Oekraïense grappenmaker die geregeld sterren aanvalt en Gigi Hadid afgelopen week belaagde, probeerde het zelfde kunstje uit te halen bij Kim Kardashian.

De man dook uit het niets op en drukte een kus op Kims bil, zo is te zien op Instagramvideo’s. Beveiligers van de realityster kwamen al snel in actie en werkten Vitalii naar de grond. Toen Kim op veilige afstand was, kon de grappenmaker de benen nemen.

Paris Hilton heeft kinderwens
Paris Hilton kan niet wachten tot ze zelf moeder wordt, tot nu toe houdt ze zich da nook zoet me haar nichtje Lily. “Ik ben geobsedeerd door haar”, vertelde de blondine aan People. “Ze is de meest perfecte baby die ik ooit heb gezien. Ze heeft kleine lipjes als een engel, een schattig neusje en grote blauwe ogen”, Aldus Paris. De jongere zus van Paris, Nicky Hilton, verwelkomde haar spruit twee maanden geleden.

“Ik heb Nicky nog nooit zo gelukkig gezien.” Dat geluk hoopt Paris zelf ook te vinden, hoewel haar hart zo vaak gebroken is dat ze moeite heeft mannen te vertrouwen. “Maar ik zou het geweldig vinden als ik mijn soulmate tegenkom. Ik hoop dan een gezinnetje te kunnen stichten.”

Brad Pitt werkt vrijwillig mee aan drugstest
Brad Pitt werkt mee aan het onderzoek van de kinderbescherming, weet People. De acteur onderging zelfs vrijwillig een drugstest, nadat hij ervan werd beschuldigd zijn zoon Maddox verbaal en fysiek mishandeld te hebben.

De beschuldigingen werden door een anoniem person gemeld bij de kinderbescherming, waarna het onderzoek van start ging. Wanneer het gaat om mishandeling is een drugstest vrij standaard, zo laat een woordvoerder weten. Brad ontkent zijn kinderen te hebben mishandeld. Brad heeft zijn zes kinderen niet meer gezien sinds Angelina afgelopen week de scheidingspapieren indiende. Angelina heeft bij de aanvraag van de scheiding aangegeven dat ze wil dat hun kroost bij haar blijven wonen.

Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook