Onthuld: Dit is het geslacht van de baby van Mila en Ashton

Hollywoodkoppel Ashton Kutcher en Mila Kunis verwachten hun tweede kindje samen. We zagen Mila al vaker met haar groeien...

Lees ook

Hollywoodkoppel Ashton Kutcher en Mila Kunis verwachten hun tweede kindje samen. We zagen Mila al vaker met haar groeiende buik, maar er werd met geen woord gerept over het geslacht van de tweede spruit. Tot nu.

It’s a…

Insiders weten InTouch magazine te vertellen dat hun dochter, Wyatt Isabel (1), binnenkort een broertje verwacht. “Hun geluk kan niet op”, aldus de bron. “Voordat ze het geslacht van de spruit wisten, vertelden ze aan familie en vrienden dat ze graag nog een meisje zouden willen, maar dat ze stiekem ook hoopten op een jongen.”

Baby 2

Wyatt heeft het stel zoveel vreugde gebracht, dat ze niet konden wachten om samen weer een kindje te krijgen. Ze wilden graag een broertje of zusje dat niet veel jonger was dan hun first born. “Direct na de geboorte van Wyatt wisten we dat we nog een kind wilden. We voelden dat allebei”, vertelde Mila in een recent interview. En de actrice denkt dat ze hetzelfde gevoel heeft als ze straks voor de tweede keer bevalt. “Ik geloof echt dat je het voelt als je gezin compleet is.”

Lees ook: Mila Kunis verklapt hoe groot Ashton Kutcher is geschapen

Bron: People, Radar Online, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook