Geordie Shore-ster onthult geheimen van de serie

De castleden van Geordie Shore zijn nog steeds razend populair. Bij een stel jongeren uit Newcastle die allemaal in één...

Lees ook

De castleden van Geordie Shore zijn nog steeds razend populair. Bij een stel jongeren uit Newcastle die allemaal in één huis verblijven, vloeit de drank rijkelijk en gaan ze bijna elke avond op stap. Chantalle Conelly, oud-bewoner van het huis, onthult nu de waarheid achter de MTV-show.

Nepper dan nep

In het realityprogramma hing de brunette vaak letterlijk aan de lippen van Gaz Beadle, terwijl ze thuis gewoon een vriend had zitten. Niet alle fans van de show konden dit waarderen. “Je hebt je vriend bedrogen toen je deze zomer met Gaz ging”, was één van de reacties. De realityster reageerde terug met: “Zorg dat je eerst de feiten kent. Mijn vriend wist dat ik met Gary moest optrekken tijdens de show, dat was goed voor het verhaal. Ik was hier eerlijk over tegen hem en hij was er oké mee.”

Roddelen

Ehhh, wait what? Voor het verhaal? Chantalle onthult inderdaad dat de show niet zo echt is als de kijkers denken. Zo verklapt ze dat er dingen gescript worden en dus niet spontaan zijn. Hoewel je dat met realityshows wel kunt raden, blijft een bevestiging altijd even een teleurstellend moment.

Ook werd er volgens haar veel geroddeld in het huis en was er veel achterbaks gedrag achter de schermen. “Ik vond de mensen in het huis echt sneaky. Ik had het gevoel dat ik de enige was die nog ‘echt’ was”, vertelt ze over haar vertrek.

Reactie Gaz

Volgens Gaz is het verhaal van Chantalle niet waar. “We doen gewoon wat iedereen van onze leeftijd doet. Je gaat uit, slaapt soms met iemand waar je later spijt van hebt. We zouden onze scripts niet eens kunnen onthouden”, aldus de spierbundel.

Lees ook: Geordie’s Charlotte Crosby choqueert fans met enorme lippen

Bron: The Mirror Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook