ZIEN: Zeldzame foto zwangere Janet Jackson opgedoken

Janet Jackson verdween in april uit de spotlights nadat ze aankondigde haar tour te staken, wegens gezondheidsredenen. O...

Lees ook

Janet Jackson verdween in april uit de spotlights nadat ze aankondigde haar tour te staken, wegens gezondheidsredenen. Op foto’s in handen van entertainmentwebsite Entertainment Tonight wordt de 50-jarige na lange tijd weer in het openbaar gezien.

Babynieuws

Eerder dit jaar werd bekend dat Janet in blijde verwachting is van haar eerste kind met zakenman Wissam Al Manameldt. Het koppel stapte vier jaar geleden in het huwelijksbootje en de zangeres heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze nog een kinderwens heeft.

Hoewel ze nooit heeft uitgesproken dat ze écht zwanger is, weten Amerikaanse media het na het zien van deze nieuwe foto’s zeker: het zusje van de King of Pop is in verwachting. Gehuld in een trainingspak waarin we een glimp opvangen van haar bump, werd Janet vastgelegd toen ze een babyzaak verliet in Londen, waar ze tegenwoordig ook woont. Benieuwd naar de foto’s bekijk ze ***HIER***.

Lees ook: Plastic fantastic: Janet Jackson toen en nu

Beeld: Getty, Bron: Entertainment Tonight

Laatste nieuws

Zie ook