De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Echte reden achter drama Rob Kardashian en Kylie Jenner onthuld

Eerder deze week haalde Rob Kardashian flink uit naar zijn halfzusje Kylie. Omdat Blac Chyna niet uitgenodigd was op zijn babyshower –georganiseerd door de Kardashian slash Jenner clan– gooide hij Kylie’s nummer op Twitter. Nu lijken er steeds meer details rondom de familieruzie naar boven te komen.

Wat blijkt? Kylie belde Rob op en liet weten dat de babyshower gefilmd zou worden. Dat zag Rob niet zitten en besloot niet te komen. Maar Chyna had wel zin in een feestje. Ze was al helemaal aangekleed en ready-to-go. Echter, de jongste Jenner-telg maakte duidelijk dat Chyna niet uitgenodigd was als Rob niet zou komen. Het was namelijk zijn babyshower. And that’s when the bomb exploded…

Kylie Jenner ziet zwangerschap wel zitten

Kylie Jenner is ready to be a mom! Onlangs liet ze al weten babynamen voor haar toekomstige kinderen in haar telefoon te bewaren. Maar nu lijkt ze ook aan vrienden te vertellen dat ze er klaar voor is. “Ze liet haar vrienden weten dat als ze zwanger zou raken, ze er absoluut geen problemen mee zou hebben. Ze is er nu niet bewust mee bezig, maar ze weet dat ongelukjes voorkomen en mocht het gebeuren, dan zou ze er blij mee zijn”, aldus een insider.

Kim Kardashian deelt pikant kiekje

Het is algemeen bekend dat Kim Kardashian niet vies is van sexy kiekjes, maar ze gaat ook maar al te graag over straat in doorzichtige outfits zonder beha. Ze bewijst nu dat een ‘sideboob’ hartstikke uit is. Zeg maar hallo tegen de ‘underboob’. Op Instagram deelde ze een nogal pikant kiekje, waarop niet meer te zien is dan, jawel, de onderkant van haar borsten.

Bron: Elite Daily, Mirror, In Touch Weekly, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook