Grazia’s Weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van festivals, feesten...

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 1 en zondag 2 oktober 2016.

Mooie leren jassen bij PINC Sale

Na de edities in Amsterdam en Rotterdam voor kleding, opent PINC Sale dit weekend weer opnieuw de deuren. Dit keer staan er rekken vol met echte, vrouwelijke leren jassen voor je klaar. Topmerken voor een mooi prijsje. Echt de moeite waard, want het gaat om hele mooie exemplaren die je zeker in je kast wil hebben hangen. Zeker een kijkje nemen dus!

Waar: Ruysdaelstraat 58, Amsterdam
Wanneer: 30 september t/m 2 oktober

Mart Visser exposeert kunst en Haute Couture

Mart Visser staat bekend om zijn prachtige modeontwerpen. Hij is vooral bekend van zijn Haute Couture ontwerpen, maar ook schoenen, tassen en brillen zijn voor hem niet onbekend. Naast kleding is Mart ook een liefhebber van kunst en vanaf vandaag is zijn eigen expositie ‘MartVisser: S.Y.N.E.R.G.Y’ dan ook in Maastricht te bekijken. Ben je dus fan van kunst én Mart Visser? Dan moet je dit weekend zeker even een kijkje nemen in het Limburgse Maastricht. Mocht je dit weekend niet kunnen, niet getreurd, want de expositie is tot 6 november te zien.

Waar: Vrijthof 18 (Museum aan het Vrijthof), Maastricht
Wanneer: 29 september t/m 6 november

Het SieMatic Lifestyle Event in Amsterdam

Vanaf vandaag is in het Vondelpark het SieMatic Lifestyle Event aan de gang. Het event bevat designnieuws en culinair vuurwerk en op zaterdag 1 oktober hebben ze zelfs nog wat extra’s in petto. Topfotograaf Jeroen Snijders presenteert dan om 16:00 een expositie van bijzondere, pakkende foto’s die hij heeft gemaakt tijdens zijn vele reizen over de hele wereld. Ook voor de nieuwste productinnovatie, designs en trends op gebied van keuken, interieur en lifestyle kun je terecht op het event. Maar ook aan hapjes zijn gedacht, want in een grote demokeuken laten verschillende chef-koks culinaire hoogstandjes zien. En die mag jij uiteraard gaan proeven!

Waar: Hobbemastraat 2, Amsterdam
Wanneer: 30 september t/m 2 oktober

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook