Well hello! Man van Sylvia Geersen post sexy foto

Sylvia Geersen en haar echtgenoot Rogelio Castro Martinez zijn na een rough patch weer dolgelukkig met elkaar en da...

Lees ook

Sylvia Geersen en haar echtgenoot Rogelio Castro Martinez zijn na een rough patch weer dolgelukkig met elkaar en dat is te zien. Rogelio plaatst regelmatig trots foto’s van zijn mooie vrouw op Instagram, maar ging deze keer voor een opvallend kiekje van zichzelf.

Hallo daar!

Rogelio verschijnt meestal netjes gekleed op zijn Instagram-foto’s, maar dat is deze keer wel anders. Met ontbloot bovenlijf maakt hij een selfie. En hij mag er wezen hoor!

Problemen

Eerder dit jaar ging het niet helemaal lekker in het huwelijk van het model en haar echtgenoot. Sylvia gaf aan niet helemaal gelukkig te zijn. Exclusief aan Grazia vertelde ze daarna het verhaal. “Ik ben naar Mexico vertrokken om de liefde van mijn leven achterna te gaan. Maar ik had niet gedacht dat het zo moeilijk zou zijn om Nederland te verlaten. Ik miste mijn vrienden, mijn familie, mijn werk, álles.” Maar er speelde meer dan alleen maar heimwee: “Ik was totaal afhankelijk van Rogelio. Het was niet zo dat we samen iets konden opbouwen. Ik moest echt mijn eigen weg zien te vinden. Op een gegeven moment leefde ik zíjn leven. Er ontstonden ook conflicten tussen ons. Hij is ontzettend gelovig, maar zijn geloof is anders dan mijn geloof. Dat botste. Het was allemaal zo anders dan ik had gedacht.”

Lees ook: Commentaar op foto Sylvia Geersen na grapje

Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook