Zó zorgt je iPhone ervoor dat je beter slaapt

Kom je niet makkelijk in slaap en heb je al van alles geprobeerd? Hoognodig tijd om je iPhone in te schakelen, want jouw...

Lees ook

Kom je niet makkelijk in slaap en heb je al van alles geprobeerd? Hoognodig tijd om je iPhone in te schakelen, want jouw geliefde apparaat zou ervoor zorgen dat jij als een roosje slaapt.

The key is…

Je vraagt je vast af hoe je iPhone je kunt helpen bij een betere nachtrust. Muziek is het antwoord op je vraag. Door vlak voor het slapengaan jouw favoriete muzieklijst af te spelen, zou je beter tot rust komen en sneller in slaap vallen. Maarre, het is natuurlijk niet de bedoeling dat je vervolgens weer wakker wordt van die dreunende muziek door je oortjes. En dit is het punt waar je toestel jou te hulp schiet.

Wat je moet doen? Zet je muziek aan en open vervolgens de app met de klok. Ga naar de timer en klik op ‘als timer eindigt’. Scroll vervolgens naar beneden totdat je ‘stop afspelen’ ziet staan. Dit vink je aan en vervolgens klik je rechtsboven op ‘stel in’. Hier kun je instellen hoelang je muziek wil luisteren. De timer zal ervoor zorgen dat je playlist automatisch stopt en jij als een roosje verder kunt slapen. Klinkt als muziek in de oren, toch?

Lees ook: Op déze manier kan je iPhone je leven redden

Bron: Libelle, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook