Moeder stuurt overleden zoon berichtje en krijgt antwoord

Taylor Thyfault was pas 21 jaar oud toen hij om het leven kwam. Zijn moeder Carole Adler kon maar moeilijk afscheid neme...

Taylor Thyfault was pas 21 jaar oud toen hij om het leven kwam. Zijn moeder Carole Adler kon maar moeilijk afscheid nemen. Toch hielp het sturen van berichtjes naar hem bij de verwerking van zijn dood. Hoewel duidelijk was dat ze nooit een reactie zou krijgen, kwam er op een dag toch een sms’je binnen.

Berichtjes

Carole en haar zoon wisselden elke dag berichtjes uit, dus het kwam hard aan om na zijn laatste berichtje nooit meer iets te ontvangen. “Elke dag voelt het alsof ik door een ton bakstenen overladen wordt wanneer ik besef dat ik hem nooit meer een berichtje kan sturen. We waren heel hecht. Alles wat in zijn leven gebeurde, was in mijn leven.” Haar zoon kwam om het leven tijdens zijn opleiding om politieagent te worden. Door hem ook na zijn dood nog berichtjes te sturen, had Carole het gevoel toch nog bij hem te zijn.

Reactie

Vanzelfsprekend kreeg Carole nooit een berichtje terug. Tot die ene dag. Het berichtje was afkomstig van politieagent Kell Husley. Hij had een nieuwe telefoon gekregen, maar met Taylors nummer. Hij onthulde al die tijd de berichtjes ontvangen te hebben, maar dacht dat ze naar een verkeerd nummer werden gestuurd. Toch besloot hij die ene keer te reageren. “Ik denk niet dat je berichten bij de juiste persoon terechtkomen”, schreef hij.

Connectie

Toen Carole haar verhaal deed, stelde Kell voor een ander nummer te nemen. Dat zag ze niet zitten. Omdat het beroep van Kell altijd een grote droom van Taylor is geweest, vond ze dat zijn nummer in goede handen terecht was gekomen. De twee hebben nog regelmatig contact en Husley heeft veel meer passie en energie in zijn werk gekregen. “Op deze manier probeert Taylor toch nog het verschil te maken.”

Bron: Libelle, ABC News, Beeld: iStock

Laatste nieuws