Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De familie Hogan toen & nu

Ken jij ze nog? Professioneel worstelaar Terry Gene Bollea, oftewel Hulk Hogan, was dagelijks met zijn familie te zien i...

De familie Hogan toen & nu

Ken jij ze nog? Professioneel worstelaar Terry Gene Bollea, oftewel Hulk Hogan, was dagelijks met zijn familie te zien in de realityserie Hogan Knows Best. Het leek toen wel alsof de hele familie fan was van peroxide, want ze hadden allemaal dezelfde platinablonde haarkleur. Maar hoe ziet de familie er vandaag de dag uit?

2005

De serie werd voor het eerst uitgezonden in 2005 en was in Nederland te zien op MTV. Vader Hulk Hogan was te herkennen aan zijn opvallende snor en matje in zijn nek, wat hem toch wel een aparte vogel maakte. Vrouw Linda voelde zich zichtbaar nog heel jong en was altijd een tikkeltje overdressed. Inmiddels zijn ze overigens uit elkaar. Dochter Brooke timmerde hard aan de weg om zangeres te worden en later kreeg ze ook nog haar eigen realityserie Brooke Knows Best. En Nick was gewoon tiener Nick.

Aangeklaagd

Met Nick ging het na de serie wat minder. Zo werd hij in 2011 aangeklaagd voor een ongeluk waar hij in 2009 bij betrokken zou zijn geweest. Een vrouw eiste een schadevergoeding van 25 duizend dollar van Nick, die toen 21 jaar oud was. In 2007 zat hij al zes maanden vast, omdat hij een ernstig auto-ongeluk had veroorzaakt.

Wat we vooral willen weten is: hoe ziet de familie er ruim 11 jaar later uit? We kunnen verklappen: sommigen zijn eigenlijk geen spat veranderd. Bekijk snel de foto's hieronder.

Lees ook: Naaktfoto's Nick Hogan uitgelekt

Bron: Nu Beeld: Instagram, Getty