Bewezen: Vrouwen met deze oogkleur zijn het meest sexy

Kijk jij bij iemand altijd het eerste naar de ogen? Dat is niet zo heel gek, want sommigen zijn gezegend met een paar pr...

Lees ook

Kijk jij bij iemand altijd het eerste naar de ogen? Dat is niet zo heel gek, want sommigen zijn gezegend met een paar prachtige kijkers. Maar wist je ook al dat mensen met deze oogkleur volgens onderzoek het meest sexy zijn?

Oogkleur en verleiding

Uit een onderzoek van The Impulse Research Corporation uit Los Angeles blijkt dat er een verband is tussen oogkleur en verleiding. Volgens hun zegt de kleur van je ogen meer over je persoonlijkheid dan je misschien zou denken, schrijft Marie Claire.

Het blijkt dat mensen met groene ogen het meest sexy en mysterieus zijn. Groen is de meest unieke oogkleur en slechts twee procent van de wereld is gezegend met deze kleur. Ook zouden deze mensen onafhankelijk en onvoorspelbaar zijn, maar wel zachtaardig, creatief en hebben ze aardig veel geduld. Zo zouden mensen met een groene oogkleur niet heel erg snel boos worden.

Wist je trouwens ook al dat de kleur van je ogen een betekenis heeft? Het zegt namelijk iets over je gezondheid. Benieuwd wat? Je leest het hier.

Bron: Marie Claire, Beeld: Istock

Laatste nieuws

Zie ook