De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels va...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Kris Jenner gaat voor een nieuw kapsel

Kris Jenner, de momager van de zusjes Kardashian-Jenner, is gespot met een nieuw kapsel. De brunette was tijdens Paris Fashion Week aanwezig bij de show van Balmain en verscheen daar met een geheel nieuwe look. Kris heeft al jaren hetzelfde kapsel, dus de transformatie is nogal een ding. Het staat haar in ieder geval erg fashionable!

Kendall Jenner showt lip tattoo

Kendall Jenner onthulde in het magazine Allure dat ze een secret tattoo zou hebben. Nu blijkt dat het succesvolle model op de binnenkant van haar onderlip ‘meow’ heeft laten tatoeëren. Veel van haar fans reageren onder de foto die tattoo artist Jon Boy heeft gepost, dat ze het erg cool vinden en sommigen brengt het zelfs op ideeën.

Blac Chyna tweet Rob Kardashian’s nummer

Eerder deze week slingerde Rob het nummer van zijn jongste zusje Kylie het internet op, maar dat bleek een groot misverstand te zijn. Nu is het zijn vriendin Blac Chyna die precies hetzelfde doet, alleen is het dit keer het nummer van Rob zelf. Op Snapchat onthult zijn zwangere vriendin wat nou echt de reden achter haar actie is. Zo komt het er op neer dat ‘meiden’ hem nu niet meer kunnen smsen, omdat hij een nieuw nummer moet gaan aanvragen. En het aparte is dat Rob er gewoon naast staat…

Bron: Girlfriend Magazine Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook