Oscar Aerts reageert op ophef over zijn ‘dikke kop’

Je kent Oscar Aerts waarschijnlijk van zijn sexy scenes in Goede Tijden, Slechte Tijden of zijn verschijning in het...

Lees ook

Je kent Oscar Aerts waarschijnlijk van zijn sexy scenes in Goede Tijden, Slechte Tijden of zijn verschijning in het vorige seizoen van Expeditie Robinson. De acteur ziet er nu alleen iets anders uit en daar wil die het een en ander over kwijt.

Foto

Nadat actrice Pip Pellens een foto van het tweetal op Instagram postte, barstte het los. Zo vroegen veel fans zich af wat er in hemelsnaam met Oscars gezicht is gebeurd. De acteur besloot dan ook om te reageren.

Verschillende onderzoeken

“Zoals jullie wellicht is opgevallen, ben ik in de afgelopen weken stevig aangekomen, met name in mijn gezicht,’ schrijft Oscar op Instagram. ‘Ik sport en leef gezond dus daar kon het niet aan liggen. Ik ben recentelijk voor de zekerheid langs de dokter geweest en er blijkt toch meer aan de hand.”

Wat er nou precies aan de hand is, is voor de acteur ook nog een groot vraagteken. “Momenteel worden er verschillende onderzoeken gedaan, zodat ik de juiste medicatie kan krijgen en het probleem binnen afzienbare tijd is opgelost. Ik voel me verder prima, maar loop gewoon rond met een dikke kop. Maak je geen zorgen. Doe ik ook niet. Ik hou jullie op de hoogte”, aldus de kersverse papa over zijn ‘gezichtsverandering’, al noemt hij het zelf gewoon zijn ‘dikke kop’.

Lees ook: Oscar Aerts deelt duidelijke foto van zoon

Bron: Shownieuws Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook