Het grote Kendall Jenner raadsel

De internationale modeweken zijn momenteel in volle gang en op het moment is Parijs de stad waar de hele modewereld zich...

Lees ook

De internationale modeweken zijn momenteel in volle gang en op het moment is Parijs de stad waar de hele modewereld zich bevind, maar één belangrijk persoon is er niet bij, namelijk topmodel Kendall Jenner. Zij heeft sinds New York Fashion Week geen stap meer op een catwalk gezet en de modewereld snapt er helemaal niets van: “Waar is Kendall?”

Waar is Kendall?

Kendall behoort toch echt tot de top van de modellen in de wereld, maar ze lijkt de modeweken van Milaan, Londen en Parijs volledig over te slaan. Terwijl haar bff’s Gigi Hadid en Hailey Bladwin de show stelen bij alle grote modeshows is Kendall nog steeds in New York en lijkt ze van haar vrije tijd te genieten, zo werd ze gisteren opeens gespot met een nieuwe tattoo. Toen Kendall ook niet bij de Balmain show aanwezig was gingen de alarmbellen in fashionland af, want haar hele familie zat front row en ze is altijd een grote favoriet bij de show. Of het model Paris Fashion Week helemaal overslaat is nog niet duidelijk, maar de modewereld snapt in ieder geval niet waarom ze niet op de catwalk te vinden is.

Zou Kendall geen zin meer hebben in haar modellencarrière?

Lees ook: Kendall Jenner en Harry Styles weer een setje

Bron: Vogue Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook