Bobbi Eden is de vragen over haar zwangerschap zat

De hoogzwangere Bobbi Eden kan niet wachten tot ze haar kleine ventje in haar armen kan sluiten. Ze liet eerder al weten...

Lees ook

De hoogzwangere Bobbi Eden kan niet wachten tot ze haar kleine ventje in haar armen kan sluiten. Ze liet eerder al weten dat hij nu echt wel mag komen, maar het lijkt erop dat Bobbi toch echt nog even moet wachten. En zij is niet de enige, want ook haar fans moeten nog even geduld hebben.

Klaar mee

En de vragen over haar zwangerschap is Bobbi nu dan ook even meer dan zat. Op Instagram post ze een meme met de tekst: “Oh, you’re tired of waiting for me to go into labor? Can I do anything to make it easier on you?” Daarbij gebruikt ze ook de hashtags: #zwanger #hetkomtvanzelf #pregnant #alshijerishorenjulliehetvanzelfwel #ikkrijgdezevraageenmiljoenkeerperdag #hijzitblijkbaarnoggoed #babyopkomst #babyboy. En zo laat Bobbi duidelijk weten dat ze er even helemaal klaar mee is. Gelukkig laat ze ook weten dat als het echt zover is ze dat ook meteen laat weten aan de wereld, want net als Bobbi kunnen wij niet wachten om haar kleine spruit te zien.

Lees ook: Zwangere Bobbi Eden bont en blauw

Bron + Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook