The Hills-ster Heidi Montag doet een grote onthulling

Dankzij de speciale jubileum aflevering van The Hills zijn we een hoop te weten gekomen over de reality-s...

Lees ook

Dankzij de speciale jubileum aflevering van The Hills zijn we een hoop te weten gekomen over de reality-serie en over de mensen die daarin te zien waren. Vanwege de aflevering deed de ene na de andere The Hills-ster een grote onthulling over hoe het nu werkelijk allemaal zit. Nu doet Heidi Montag opnieuw een grote onthulling, maar deze heeft niets te maken met de serie en alles met haar privéleven.

Gezinsuitbreiding

Zo hoopt Heidi volgend jaar zwanger te zijn. Tegen Faithwire.com vertelt Heidi over haar plannen voor 2017. Naast het schrijven van een boek is dat moeder worden. “Ik werk aan een soort koffietafelboek, daar beleef ik veel plezier aan”, zegt ze. Maar haar volgende uitspraak is een stuk interessanter. “En ik hoop volgend jaar moeder te worden. Dat zijn mijn prioriteiten en mijn fulltime baan.”

De 30-jarige Heidi heeft haar man Spencer Pratt lang voor moeten bereiden op het vaderschap. “Ik heb moeten bidden om hem zo ver te krijgen dat hij een kind wil”, zegt ze over Spencer. Zullen we dan binnenkort echt een mini Speidi zien?

Lees ook: Heidi Montag doet bizarre onthulling over borstvergroting

Bron + Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook