Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Farrah Abraham doet bijzondere onthulling over beelden 16 and Pregnant

Farrah Abraham heeft tijdens een gesprek met Us Weekly een bijzonder onthulling gedaan over de beelden van 16 and Pregnant. Ze wil de beelden namelijk gebruiken om haar dochtertje Sophia voor te lichten over seks. In het gesprek laat de Teen Mom-ster weten dat ze het makkelijk vind om met haar dochter over het onderwerp te praten doordat ze er regelmatig met tieners over in gesprek gaat en meewerkt aan verschillende voorlichtingscampagnes. Van de beelden van 16 and Pregnant wil ze dan ook absoluut gebruik maken.

Gigi Hadid begaat bijna een grote blunder tijdens fashion week show

Gigi Hadid heeft het behoorlijk druk als het gaat om haar modellencarrière. Ze liep de afgelopen tijd mee in verschillende shows en was afgelopen zaterdag ook te zien in de show van Mugler. En hoewel ze vaak flawless over de catwalk paradeert, ging het dit keer bijna mis. Het topmodel struikelde, maar wist haar balans al snel weer terug te vinden en liep daarna verder alsof er niets gebeurd was. Natuurlijk werd het moment wel vastgelegd. De beelden zie je hieronder:

Kelly Osbourne schikt met minnares vader

Toen Kelly Osbourne erachter kwam dat haar vader jarenlang een affaire had met haarstyliste Michelle, ging het mis. De dochter van Ozzy Osbourne was woedend en beledigde Michelle meerdere keren via Twitter. Zo deelde ze het mobiele nummer van de vrouw en riep ze mensen op om het te bellen als ze behoefte hadden aan een goedkope kappersbeurt en seksuele handelingen.

Michelle stapte uiteindelijk naar de rechter. Echter blijkt het drama nu te zijn opgelost. “De tweets zijn verwijderd en de zaak is buiten de rechtszaal opgelost”, liet Michelle’s advocaat weten aan People.

Bron: People, Telegraaf, HollywoodLife, Beeld: Getty, YouTube, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook