Patricia Paay heeft huwelijksaanzoek van vriend afgewezen

Afgelopen week werd bekend gemaakt dat Patricia Paay en haar kersverse vriend Robbert Hinfelaar in het huwelij...

Lees ook

Afgelopen week werd bekend gemaakt dat Patricia Paay en haar kersverse vriend Robbert Hinfelaar in het huwelijksbootje stappen. Nu blijkt dat echter helemaal niet waar te zijn. De 67-jarige diva heeft namelijk nog geen ja gezegd op het aanzoek. Dat laat ze weten in het SBS6-programma Show XL.

Aanzoek

De 32-jarige zakenman vroeg haar ten huwelijk tijdens hun vakantie in Saint Tropez toen ze allebei wat gedronken hadden. “Mijn hele lichaam schreeuwde ‘ja'”, bekent de blondine. Toch was dat niet haar antwoord. “Nee, dat moet ik doen. Laat ik er nou wel even goed over nadenken. Ik neem een huwelijk serieus. Dat heb ik altijd gedaan. Ik ben twee keer officieel getrouwd geweest.”

‘Nee’

Daarentegen is het absoluut geen definitieve nee. “Ik twijfel helemaal niet. Ik gaf mezelf de tijd om even aan het idee te wennen. Maar het leven is kort, niemand heeft de toekomst. Elk jaar dat je heerlijk hebt moet je pakken. Ik denk wel dat hij weet dat ik er positief over ben.” In het gesprek laat Patricia weten dat ze op het juiste moment wacht.

Eerste ontmoeting

Robert en Patricia kennen elkaar al 13 jaar. De lovebirds leerden elkaar kennen toen het huis, waar La Paay met haar toenmalige man Adam Curry woonde, te koop stond. “Zijn ouders wilden dat kopen en kwamen kijken, Robbert kwam mee met zijn broers. Hij was toen 19 jaar en bleef maar naar me kijken”, vertelt de blondine in het programma.

Tien Robert jaren later las dat Patricia weer single was, liet hij die kans niet aan zich voorbij gaan. “Toen stond hij ineens voor m’n neus en zei: wil je me nu? Ik deed de deur open en dacht dat ik door m’n benen zakte. We voelden het gewoon, ik wist niet dat het bestond. We zijn meteen gaan samenwonen, konden niet meer bij elkaar weg blijven. We zeggen elke dag tegen elkaar: ben jij ook zo gelukkig?”

Nog een keer

Het zou niet de eerste keer zijn dat Patricia in het huwelijksbootje stapt. Ze was jarenlang de vrouw van Adam Curry, met wie ze dochter Christina Curry kreeg. Dochterlief gaf onlangs nog haar mening over de 35 jaar jongere vriend van haar moeder. Die lees je hier.

Lees ook: Patricia Paay deelt intieme foto met nieuwe vlam

Bron: AD, RTL, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook