Fajah Lourens onder het mes

Hoewel Fajah Lourens bekend staat als een vrolijke fitgirl, zit ze al een tijdje toch niet lekker in haar vel. Daar...

Lees ook

Hoewel Fajah Lourens bekend staat als een vrolijke fitgirl, zit ze al een tijdje toch niet lekker in haar vel. Daarom heeft ze nu actie ondernomen.

Cellulitis

“Ik heb in mijn afgelopen blogs al verteld dat ik even niet zo lekker in mijn vel zit, letterlijk en figuurlijk”, schrijft ze op haar blog. “Na mijn post van vorige maand over het feit dat ik na 3 maanden emotioneel eten weer terug bij af was, werd ik benaderd door de Face Body Bar by Doctors Inc. Zij claimden de oplossing te hebben tegen mijn cellulite. Namelijk een minimaal invasieve behandeling, die vlak onder je huid de schotjes of te wel de steunpilaren met een piepklein mesje los snijden, zodat het kuiltje in je been of bil verdwijnt.”

Levensstijl

De fit-goeroe laat weten al langere tijd met cellulite te kampen. Toch wist ze het al die tijd te behandelen door een gezonde levensstijl aan te houden. “Ik heb er echt mijn hele levensstijl voor moeten omgooien. Ik heb dit geweldige resultaat kunnen vasthouden door gezond te eten, vooral veel broccoli en voldoende water te drinken. Je moet de levensstijl blijven volhouden, zodra je afzwakt wordt je direct afgestraft door de terugkomst van je cellulite.”

Afgelopen woensdag onderging Fajah de behandeling. Zelf zegt ze erg benieuwd te zijn naar het resultaat en over vier weken zal ze deze met haar volgers delen.

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook