Meer nieuws over gewapende overval op Kim Kardashian

Vanochtend werd bekend dat Kim Kardashian in Parijs door gewapende mannen onder schot is gehouden. Inmiddels is er meer...

Lees ook

Vanochtend werd bekend dat Kim Kardashian in Parijs door gewapende mannen onder schot is gehouden. Inmiddels is er meer bekend over de schokkende gebeurtenis.

Vijf gewapende mannen

Het ging eerst om twee gemaskerde mannen in politieuniform, die haar hotelkamer waren binnengedrongen. Nu blijkt dat het vijf gewapende mannen waren. Rond drie uur ’s nachts bonden ze haar beveiliger vast met handboeien en gingen toen Kims kamer in. Daar werd de realityster volgens Europe1 onder schot gehouden, vastgebonden en opgesloten in de badkamer.

De mannen zijn er met miljoenen aan juwelen vandoor gegaan. Kim is ongedeerd, maar wel erg geschrokken, heeft haar woordvoerder laten weten.

Noodgeval

Manlief Kanye had op dat moment een optreden in New York. De rapper brak de show af toen hij door een medewerker in de coulissen op de hoogte werd gebracht van het nieuws. Hij liet geschrokken aan het publiek weten dat hij wegens familieomstandigheden weg moest. “Het spijt me. Er is een noodgeval met mijn familie. Ik moet de show stopzetten”, zei hij. Of hij onderweg is naar Parijs is niet bekend. Ook is niet duidelijk waar de kinderen North en Saint waren op het moment van de overval.

Kim is samen met haar moeder Kris en zus Kendall in Parijs voor Fashion Week. Ze verbleven vermoedelijk in het Ritz hotel en bezochten gisteravond nog de show van Balenciaga.

Bron: Beau Monde, Telegraaf

Laatste nieuws

Zie ook