De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan hale...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Kim Kardashian gaat voor ‘no make-uplook’
Gisteravond vond de Balenciaga show plaats tijdens Paris Fashion Week. Kim Kardashian was wederom van de partij, maar besloot iets te doen wat buiten haar boekje gaat. De realityster wordt dagelijks omringd door een glam squad, maar deze keer besloot ze geen make-up te dragen. Hoewel Kim er prachtig uitzag als ‘natural beauty’, zetten Amerikaanse media vraagtekens bij haar ‘no make-uplook’. Zo schrijft onder andere USA Today dat Kim weldegelijk make-up op heeft. Ze zou volgens hen BB cream dragen, mascara, wenkbrauwpotlood en oogschaduw. Wat denk jij? Bekijk de foto hieronder.

Rob Kardashian had oogje op Kim Kardashian
Rob Kardashian heeft wel een heel opvallende uitspraak gedaan over zijn zus Kim. In een nieuw interview met E! News claimt Rob een oogje gehad te hebben op zijn oudere zus. Tijdens het vragenvuur moesten zowel Rob als Blac Chyna antwoord geven op de vraag op wie ze, toen ze jong waren, een crush hadden.

Kardashian weet zonder twijfel dat Ricky Martin het hart van zijn verloofde sneller liet kloppen. Als het Robs beurt is om de vraag te beantwoorden, geeft Blac het antwoord. “J.Lo en Kim Kardashian.” Rob zegt vervolgens ‘dat dit in de buurt komt”.

Kim Kardashian has left the building
Kim Kardashian heeft maandag Parijs verlaten nadat zij in de nacht van zondag op maandag werd overvallen. Volgens People is de realityster per privévliegtuig vertrokken uit de Franse hoofdstad. Zij vloog vanaf vliegveld Le Bourget, de derde luchthaven van Parijs.

Volgens bronnen bij de politie zouden de vijf overvallers juwelen ter waarde van 10 miljoen dollar buit hebben gemaakt. De mannen drongen haar luxe huis binnen en sloten Kardashian op in de badkamer. Kim verbleef in een huis in de buurt van de Eglise de la Madeleine, in het centrum van de stad. De realityster raakte niet gewond. De gewapende mannen kwamen de woning binnen door zich voor te doen als politieagenten. Haar echtgenoot Kanye West brak een optreden in New York direct af toen het nieuws bekend werd.

Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook