Politierapport van overval Kim Kardashian ligt op straat

In de nacht van zondag op maandag is Kim Kardashian door vijf gewapende mannen onder schot gehouden tijdens een overval...

Lees ook

In de nacht van zondag op maandag is Kim Kardashian door vijf gewapende mannen onder schot gehouden tijdens een overval in haar appartement in Parijs, waar ze voor fashion week was. Het politierapport is nu uitgelekt, waarin nog meer details van de verschrikkelijke gebeurtenis staan.

Doodsbang

In het rapport, in handen van TMZ, staat de verklaring van Kim. Ze heeft onder anderen laten weten dat ze vreesde voor haar leven. Ook was ze door de manier waarop de mannen haar behandelden bang dat ze slachtoffer zou worden van een seksueel misdrijf.

Dat gebeurde uiteindelijk niet, maar de handen en voeten van realityster werden wel met ducktape aan elkaar vastgemaakt. Vervolgens werd ze in de badkuip gegooid en werd de deur van de badkamer op slot gedaan. Ze riep dat ze alles mochten meenemen, als ze haar maar geen pijn deden. Ze merkte ook nog op dat ze thuis twee kleine kinderen had. North en Saint waren op dat moment in New York.

Ring

Communiceren met de criminelen was echter niet mogelijk, ze konden volgens Kim alleen Frans. Wel herhaalden ze telkens het woord ‘ring’ in het Frans. Toen werd voor haar duidelijk dat ze op zoek waren naar een ring die ze onlangs van Kanye had gekregen met een waarde van 4 miljoen dollar. Uiteindelijk zijn de mannen er niet alleen met de ring, maar met ruim 8 miljoen aan juwelen vandoor gegaan.

Halfnaakt

Toen de vijf mannen, verkleed als politieagenten, het appartement binnendrongen, stond Kim op het punt te gaan slapen. Ze had alleen een dunne badjas aan. Ze probeerde in paniek nog haar bodyguard, die op dat moment bij Kourtney en Kendall in een club was, te bellen. De telefoon werd echter snel uit haar handen getrokken.

Niet alleen

Naar verluidt was Kim niet alleen in het appartement, dat twee verdiepingen heeft. Haar vriendin en stylist Simone Harouche was op de begane grond toen de overvallers naar binnen kwamen. Ze sloot zichzelf op in de badkamer en belde hun bodyguard. Hij kwam samen met de politie twee minuten nadat de mannen gevlucht waren bij het appartement aan.

Emotioneel

Kim bleef ongedeerd, maar is wel erg geschrokken, heeft haar woordvoerder laten weten. Na het incident is ze meteen terug naar New York gevlogen, waar ze gisteren aankwam. Volgens People is de brunette nog steeds erg aangedaan. Zo zou ze om de paar minuten in huilen uitbarsten en niet alleen willen zijn. “Er moet steeds iemand bij haar zijn”, laat een bron weten. Er zijn al tientallen vrienden rond haar huis gesignaleerd, die Kim allemaal willen steunen.

Bron: Nu.nl, TMZ, HollywoodLife, People, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook