Fajah Lourens showt ‘nieuwe’ billen

Gisteren onthulde Fajah Lourens dat ze onder het mes ging om haar cellulite te bestrijden. De fit girl liet op haar blog...

Lees ook

Gisteren onthulde Fajah Lourens dat ze onder het mes ging om haar cellulite te bestrijden. De fit girl liet op haar blog weten dat ze het resultaat pas over 4 weken zou delen met haar volgers, maar het lijkt erop dat Fajah haar ‘nieuwe achterwerk’ niet langer voor zichzelf kan houden.

Cellulitis

“Ik weet dat mensen zullen zeggen ‘Faj, jij overdrijft en hebt bijna niks. Ik moet zeggen dat ik erg perfectionistisch ben als het over mijn benen gaat. Ik wil naar een resultaat dat als je zelfs onder een TL lamp niks ziet. Geloof me, daar ben ik nog lang niet”, schreef Fajah op haar blog over haar cellulite.

Onzekerheden

Velen vinden dat de ex-soapie een perfect lichaam heeft, maar zelf is ze dus niet helemaal tevreden. Zelfs Fajah heeft zo haar onzekerheden en daar besloot ze na een roerige periode in haar leven wat aan te laten doen.

De vrouw achter My Killerbody Motivation lijkt erg blij te zijn met het resultaat, want op haar Instagram postte ze een foto van haar billen. Of is het soms een oud kiekje? Dat is niet helemaal duidelijk. Bij de foto schrijft ze ‘Droom zacht en maak je dromen waar!’. Enne… Vooral dat eerste zal bij veel mannelijke volgers van toepassing zijn geweest.

Lees ook: Fajah Lourens over haar liefdesleven

Bron: Telegraaf Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook