De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan hale...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Bodyguard Kim Kardashian laat van zich horen

Steeds meer details rondom de overval op Kim Kardashian duiken op. Zo werd eerst beweerd dat de bodyguard van de realityster vastgebonden zou zijn door de gewapende mannen die Kim in de badkamer opsloten, maar later werd duidelijk dat hij met Kourtney en Kendall in een club was. Pascal Duvier, zo heet de gespierde man, heeft voor het eerst sinds de overval van zich laten horen. Volgens Daily Mail beschrijft hij het incident als “één van de meest misselijkmakende dingen die ik ook ooit gezien of gehoord heb.” Hij vervolgde: “We hebben tips en we zullen jullie vinden. Dat garandeer ik je… Je hebt met de verkeerde geknoeid.” To be continued

Kanye West zet meer beveiliging in

Op het moment dat Kim in Parijs overvallen werd, had Kanye West een optreden in New York. De rapper brak de show af toen hij op de hoogte werd gebracht door het nieuws. “Hij heeft meestal alles onder controle. Nu realiseert hij zich dat hij Kim had kunnen verliezen”, vertelt een bron aan Daily Mail. Kanye zou er naar verluidt alles aan doen om de daders te vinden. In de tussentijd zet hij meer beveiliging in om zijn vrouw en twee kinderen te beschermen. “Hij is erg geschrokken door het hele incident, omdat hij weet dat ze nu een doelwit zijn”. Manlief is in ieder geval niet van plan om de emotionele Kim uit het oog te verliezen. De twee verblijven nu samen in hun hotel in New York.

Rob Kardashian verschijnt op Blac Chyna’s babyshower

Hoewel de babyshower van Rob Kardashian vorige week tot een heuse familieruzie leidde, was het afgelopen zondag tijd voor poging twee. De locatie? Een privélandgoed achter slot en grendel. Overigens was een groot deel van de familie niet aanwezig. Zowel Kim en Kourtney als Kendall en Kris waren in Parijs voor fashion week. Wel van de partij was Kourtney’s ex Scott Disick. Hij deelde een kiekje van het feestje en dad-to-be Rob lijkt het in ieder geval naar zijn zin te hebben gehad.

Bron: Celebuzz, Look, Daily Mail, Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook