Grazia’s Horoscoop

Jouw week volgens de sterren van 5 t/m 11 oktober 2016? Lees mee!RAM 21 maart - 20 aprilNiet dat het ons iets aangaat ho...

Lees ook

Jouw week volgens de sterren van 5 t/m 11 oktober 2016? Lees mee!

RAM 21 maart – 20 april
Niet dat het ons iets aangaat hoor, Ram, maar eh… Is het nou wel zo verstandig om met die ene collega te flirten? Jullie weten allebei dat dit zomaar van kletsen bij de koffiemachine, tot zoenen bij het kopieerapparaat, tot sexen in het archiefhok kan leiden. Voor dat je het weet ben je je baan kwijt. En je partner.

STIER 21 april – 21 mei
Als je voor de zoveelste keer laffe boontjes op je bord hebt liggen, ben je het zat. Je wilt gezonder gaan eten, zeg je, maar van hoe jij groente bereidt, wordt een konijn nog niet enthousiast. Het hoekje kookboeken in de boekhandel biedt uitkomst: iedereen belooft ‘gezond, makkelijk en lekker’. Eentje uitkiezen en koken maar, Stier.

TWEELINGEN 22 mei – 21 juni
Ineens weet je wat er ontbreekt in je liefdesleven: passie! En dus ga je deze week op zoek naar de meest intense versie van jezelf. Passie is geen verplichting, hè? Je hoeft geen geforceerde, geile tekstberichtjes te versturen als dat niet goed voelt. Sterker: denk drie keer na voor je op ‘send’ klikt. Een ijskonijn kan ook heel sexy zijn.

KREEFT 22 juni – 22 juli
Je bent nogal on edge en weet niet zo goed waarom. Je ergert je aan de kleinste dingen, dealt slecht met kritiek en bent op zoek naar, ja, naar wat? Kortom: je drentelt rond als een chagrijnig monstertje dat ieder moment kan bijten, en mensen houden gepaste afstand. Stel zoveel mogelijk uit naar volgende week, dan ben je weer gezellig.

LEEUW 23 juli – 23 augustus
Je vraagt je ineens af of de pakketjesbezorger een geheimhoudingsplicht heeft – je hebt liever niet dat iemand ontdekt hoeveel dozen er deze week bij jou worden bezorgd. Bij een aantal webshops heb je alle spullen besteld die er wel leuk uitzagen. En nu heb je je eigen mini kledingwinkel thuis. Wel op tijd weer retourneren, hè, Leeuw?

MAAGD 24 augustus – 23 september
Laat je niet gek maken Maagd, het is nergens voor nodig om lippen als Kylie en wenkbrauwen als Cara te hebben – wat de wereld je ook wijs mag maken. Ook niet nodig: aan iedereen vertellen hoe stom die ene collega is. Als je het niet Hollywood-style artistiek kunt verpakken, kun je echt beter je mond houden.

WEEGSCHAAL 23 september – 22 oktober
Je bestudeert je bankafschrift, ziet de afschrijving van je sportschool ertussen staan en berekent snel dat het deze maand twee vrij dure lesjes zijn geweest die je hebt gevolgd. De motivatie is kwijt en je weet niet waar je die weer kunt vinden. Misschien in het hoekje bij de dumbells? Thuis op de bank ga je ’m niet vinden.

SCHORPIOEN 23 oktober – 22 november
Slijp de messen Schorpioen, het wordt tijd voor een pittig gesprek over geld. Ga er voor het gemak maar vanuit dat je baas je geen opslag wilt geven, dus je zult met steengoede argumenten of alternatieven moeten komen. En als je bot vangt? Weglopen. Als jij meer zou moeten verdienen, doe je jezelf tekort door te blijven.

BOOGSCHUTTER 23 november – 21 december
Vroeger was je niet zo van het delen. Het was jóuw Barbie, jouw klimrek en vooral: jouw samenvatting van het studieboek. Je bent er wel wat makkelijker in geworden, maar deze week herken je jezelf bijna niet meer terug. Het is echt waar: ‘Happiness is only real when shared.’ Mooi mens ben je geworden, Boogschutter.

STEENBOK 22 december – 20 januari
Een goede vriend moet deze week getroost worden omdat zijn relatie ten einde is gelopen, en ineens heb je allemaal verwarde gevoelens. Haal medelijden en vlinders niet door elkaar, Steenbok –neem desnoods afstand. Laat hem eerst maar eens zijn verdriet verwerken, kun je over een tijdje wel weer verder kijken of er ‘iets’ is.

WATERMAN 21 januari – 19 februari
Je begint deze week voor de derde keer aan het boek van Fajah Lourens, maar deze keer ga je er écht voor. Dat zei je bij de vorige poging inderdaad ook, maar deze keer is het anders. Waarom? Je hebt geen idee. En om eerlijk te zijn Waterman, wij ook niet. Hou het maar even voor jezelf, misschien dat dat de beste strategie is.

VISSEN 20 februari – 20 maart
Je twijfelt zoals gewoonlijk of het ’t geld allemaal wel waard is, maar besluit jezelf deze week toch te trakteren op een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste. Het is een succes: je gaat stralender dan ooit weer naar buiten. En die tachtig euro aan producten die je ook hebt meegenomen? Daar hebben we het een andere keer wel over.

Laatste nieuws

Zie ook