Gordon haalt uit naar Jim Bakkum

De twee zouden samen het duet Maak Me Wakker opnemen, maar dat lijkt nu verleden tijd. Jim Bakkum zou Gordon in de steek...

Lees ook

De twee zouden samen het duet Maak Me Wakker opnemen, maar dat lijkt nu verleden tijd. Jim Bakkum zou Gordon in de steek hebben gelaten en dus vond de 48-jarige artiest het nodig om de zanger op z’n plaats te zetten.

Miauw!

Maar wie is Gordon als hij niet onmiddellijk een andere bekende zanger weet te strikken? Juist! De eer is aan niemand minder dan Thomas Berge. “Even een compliment aan Thomas Berge. Een duet ‘overnemen’ van iemand is al een opgave op zich maar als je het dan ook nog weet te overtreffen ben je echt gemaakt voor het vak!” schrijft de zanger op Facebook.

Fans kwamen al snel met een reactie op de uitspraak van Gordon: “Vind het wel jammer dat Jim nu opeens niks meer goed kan doen, Gordon.” Het is onduidelijk waarom Jim zich teruggetrokken heeft.

Het is niet de eerste keer dat Gordon uithaalt naar een BN. Zo gaf hij onlangs nog zijn ongezouten mening over het Haagse duo Samantha & Michael, die je hier kunt lezen.

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook