Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Justin Bieber in Albert Heijn gespot

Het zal je maar overkomen; je bent boodschappen aan het doen en ineens staat Justin Bieber voor je neus. Bezoekers wisten niet wat hen overkwam toen ze de zanger –zonder beveiliging én met DJ slash goede vriend Martin Garrix– in de Albert Heijn zagen lopen. Al snel werden kiekjes van de popster gedeeld, die blijkbaar eten en bier aan het inslaan was. Justin is in Nederland voor zijn optredens in de GeldreDome in Arnhem komende week.

Demi Lovato stopt voorlopig met zangcarrière

Hoewel Demi Lovato in juli nog haar single ‘Body Say’ uitbracht, lijkt er geen nieuwe muziek op de planning te staan. Fans waren geshockeerd toen de zangeres via Twitter bekend maakte voorlopig afstand te doen van haar zangcarrière: “Ik kijk uit naar 2017. Ik neem een pauze van muziek en de schijnwerpers. Ik ben niet gemaakt voor dit wereldje en de media”. Wat haar goede voornemens voor het nieuwe jaar zijn? “Ik doe liever liefdadigheidswerk om eerlijk te zijn”, reageerde ze op een fan.

Karl Lagerfeld kritisch over Kim Kardashian

Als het aan Karl Lagerfeld ligt, is het geen verrassing dat Kim Kardashian slachtoffer is geworden van een overval nadat ze met haar juwelen op social media te koop loopt. De ontwerper van Chanel snapt niet dat de realityster in een hotel met weinig security verbleef. “Als je zo beroemd bent en je met je juwelen op internet te koopt loopt, ga dan naar een hotel waar niemand in je buurt kan komen. Je kunt niet je rijkdom laten zien en dan verrast zijn dat sommige mensen daar achteraan gaan”, laat hij weten aan The Telegraph. De overvallers maakten miljoenen euro’s aan juwelen buit.

Bron: AD, The Telegraph, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook