Het ‘geheime’ beroep van Patricia Paay’s vriend onthuld

Tijdens het programma Show XL werd de nieuwe lover van Patricia Paay onlangs gevraagd naar wat hij eigenlijk voor d...

Tijdens het programma Show XL werd de nieuwe lover van Patricia Paay onlangs gevraagd naar wat hij eigenlijk voor de kost doet. Robbert Hinfelaar wilde daar toen niet op reageren, maar nu blijkt zijn ‘geheime’ beroep toch te zijn onthuld.

Geweigerd

Patricia Paay werd laatst tijdens haar vakantie ten huwelijk gevraagd door haar nieuwe liefde. Niet veel later liet ze aan Show XL weten dit aanzoek geweigerd te hebben. Volgens de blondine was het niet het goede moment, aangezien ze beiden wat gedronken hadden. “Mijn hele lichaam schreeuwde ‘ja’, maar dat was niet mijn antwoord. Laat ik er nou eerst even goed over nadenken”, vertelde de 67-jarige diva over het moment suprême.

Zakenman

Toen presentatrice Lucille Werner hem tijdens het programma Show XL wat vragen over zijn werk vroeg, deed hij daar erg geheimzinnig over. “Daar wil ik het niet over hebben, dat wil ik erbuiten laten”, zei hij toen. Er gingen al langer geruchten dat de ‘zakenman’, die op de ‘verlovingsfoto’s’ magnumflessen Champagne in de lucht spoot, helemaal niet zo rijk zou zijn als hij deed voorkomen. Volgens weekblad Privé zou hij werkzaam zijn bij een grote meubeldumpzaak en verkoopt hij twee- en driezitsbanken.

Eerder had Robbert een eigen herenmodezaak genaamd Robbert’s Fashion Place in Turnhout, maar deze werd in 2012 definitief opgeheven. De reden achter zijn geheimzinnigheid is voor iedereen een groot raadsel.

Lees ook: Christina Curry reageert op nieuwe liefde moeder

Bron: Telegraaf Beeld: ANP

Laatste nieuws