De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan hale...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Rob Kardashian vertelt waarom hij Kylie’s nummer op Twitter gooide

Toen Blac Chyna niet werd uitgenodigd voor de baby shower, zette een woeste Rob het nummer van zijn zusje Kylie op Twitter. Een vreemd verhaal, daarom wil hij nu de lucht klaren. “Het was miscommunicatie vanuit mijn kant. Ik dacht dat Chyna niet was uitgenodigd, wat ik heel erg vond. Maar onze babyshower was pas een week later. Mijn familie wilde een speciale ‘man’-shower voor mij organiseren”, legt hij uit. “Ik reageerde mijn frustratie af op Kylie, maar ik was boos op de hele familie. Het was zielig van me om Kylie’s nummer op Twitter te zetten.”

Vreemde video van Kim en Kanye opgedoken

Op de rode loper van de MTV VMA’s, konden Kim en Kanye niet van elkaar afblijven. Maar achter de schermen ging het er anders aan toe, blijkt uit backstage beelden. Ze zitten in dezelfde kamer naar het optreden van Beyoncé te kijken, maar hebben totaal geen aandacht voor elkaar. Ze negeren elkaar volkomen en hebben alleen aandacht voor hun telefoons. Op een gegeven moment lijkt het er zelfs op dat ze ruzie maken. De video is inmiddels verwijderd, maar de beelden kun je hier nog bekijken.

Caitlyn Jenner reageert op overval Kim Kardashian

De Kardashians en Jenners houden hun lippen stijf op elkaar wat betreft de gewapende overval op Kim Kardashian afgelopen weekend. Maar Caitlyn Jenner verbreekt nu de stilte. Op Instagram schrijft Caitlyn bij een foto van Kim: “Houd van mijn meisje! Na het horen van het hele verhaal, ben ik zo dankbaar dat alles goed met haar is. Een waarschuwing voor iedereen om voorzichtig te zijn in de onzekerheid van deze wereld.”

Laatste nieuws

Zie ook