Tori Spelling in verwachting van vijfde kind

Groot nieuws voor Tori Spelling en haar man Dean McDermott. Het koppel, dat vorige jaar volgens geruchten nog in een mil...

Groot nieuws voor Tori Spelling en haar man Dean McDermott. Het koppel, dat vorige jaar volgens geruchten nog in een miljoenenscheiding lag, verwacht nu hun vijfde kind.

Grote familie

“Het was een totale verrassing”, onthult Tori aan People. “Maar we wilden altijd een grote familie, dus ik ben heel enthousiast.” Baby nummer vijf is zeer welkom, maakt ze duidelijk. Al was het wel even schrikken toen ze er achter kwamen. “Dean zei: ‘Finn is net uit de luiers, ik dacht dat we eindelijk klaar waren'”, vertelt de blondine lachend. “Voor het eerst dit jaar zijn alle kinderen op school. Dus het is wel zo dat we eigenlijk weer opnieuw beginnen.”

“Niets is perfect, maar ik ben zo verliefd op mijn man en kinderen. Het idee dat het gezin uitgebreid wordt is een zegen.” Het stel is al ouders van Liam (9), Stella (8), Hattie (5) en Finn (4). Dean heeft ook een 18-jarige zoon, Jack, van een eerder huwelijk.

Scheiding

Vorig jaar ging Dean vreemd met zijn ex-vrouw. Er volgde een zware tijd voor het koppel en het leek erop dat het zou eindigen in een scheiding. Er leek weinig liefde meer tussen hen te zijn. “Als de camera’s van hun realityserie uit zijn, heerst er een kille en afstandelijke sfeer”, vertelde een bron. De realityster was graatmager geworden van de stress, die foto’s zie je hier. Toch besloten ze hun huwelijk nog een kans te geven, nu zijn ze weer gelukkiger dan ooit.

Slecht nieuws

Eerder deze week was er ook minder goed nieuws voor Tori. Ze moet van de rechter in Los Angeles haar enorme schuld gaan afbetalen. En dat terwijl nu ze zwanger is, ze waarschijnlijk liever geld uitgeeft aan andere dingen. Ze werd aangeklaagd door haar creditcardmaatschappij omdat ze nog zo’n 35.000 euro open heeft staan. Naar verluidt heeft ze al sinds 2015 niks betaald, omdat ze nog een andere, veel grotere, schuld heeft waar ze eerst aan werkt. De blondine gaf eerder al aan een ‘klein shopprobleempje’ te hebben.

A photo posted by Tori Spelling (@torispelling) on

Beeld: Getty

Laatste nieuws