‘Kim Kardashian denkt te weten wie er achter de gewapende overval zit’

De gewapende overval van Kim Kardashian tijdens Paris Fashion Week is deze week hot topic. De realityster is in haa...

Lees ook

De gewapende overval van Kim Kardashian tijdens Paris Fashion Week is deze week hot topic. De realityster is in haar luxe appartement onder schot gehouden door gemaskerde mannen in politie-uniform en de mannen zijn met een flinke buit naar huis gegaan. En nu, enkele dagen na de traumatische gebeurtenis, denkt Kim te weten wie er achter de juwelenroof zit.

Portier

Volgens La Kardashian zou de portier van het gebouw waarin ze verbleef, betrokken zijn geweest bij de juwelenroof. Uit het politierapport, waarin Kim haar verklaring aflegt, legt ze uit dat de portier verdacht kalm bleef tijdens de overval. Ondanks hij onder schot werd gehouden en geboeid werd. “Hij opende de deur voor ze en nam ze mee met de lift omhoog naar mijn appartement. Hij bleef er vervolgens de hele tijd bij.” De 35-jarige liet weten dat ze vreesde voor haar leven. Ook was ze door de manier waarop de mannen haar behandelden bang dat ze slachtoffer zou worden van een seksueel misdrijf. De gemaskerde mannen namen de portier uiteindelijk weer mee naar beneden waarna ze hem op zijn vaste plaats hebben achtergelaten.

Het zat deze fashion week niet mee voor Kim. De realityster werd enkele dagen voor de roof belaagd door een prankster, daar lees je HIER alles over.

Bron: Nu.nl, TMZ, People

Laatste nieuws

Zie ook