Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Hilary Duff showt nieuwe tattoo

Hilary Duff heeft er een nieuwe tattoo bij. De actrice slash zangeres heeft – om haar laatste jaar als twintiger te vieren – twee kleine roosjes op haar bovenarm laten vereeuwigen. Op Instagram deelt ze het resultaat. Bij het kiekje schrijft ze: “There she is.”

Angelina Jolie is weer op huizenjacht
Jolie zoekt daar naar een woning die ruimer en veiliger moet zijn dan haar huidige onderkomen, meldt TMZ. Nadat ze scheiding had aangevraagd van Brad Pitt verkaste Jolie met haar kinderen naar Malibu. Hoewel het gerucht gaat dat Jolie alweer is verhuisd en nu een woning zou huren van Denise Richards in de heuvels rond Los Angeles, bevalt het de actrice volgens TMZ wel in Malibu. Ze zou er meerdere woningen willen huren om de paparazzi uit de buurt van haar en haar kinderen te houden.

Kristen Stewart laat oog vallen op ex van Cara Delevingne
Kristen Stewart is al een tijdje niet meer gezien met haar vriendin Alicia Cargile. In plaats daarvan verscheen ze meerdere keren in het openbaar met de muzikante St. Vincent, de ex van model Cara Delevingne.

Eerder deze week nam Kristen St. Vincent mee naar de première van haar film Certain Women op het New York Film Festival. De dag erop wandelden de twee samen door de stad, zo is te zien op foto’s van Daily Mail. De 26-jarige actrice, die momenteel als blondine door het leven gaat, en de 34-jarige zangeres, die echt Annie Clark heet, lunchten vervolgens bij een Japans restaurant. Op 30 augustus werden Kristen en St. Vincent ook al eens met zijn tweeën in een restaurant en theater gezien. Kristen en Alicia werden voor die date voor het laatst samen gezien. Een week erna gingen St. Vincent en Cara uit elkaar.

Beeld: Getty, Instagram, Bron: Daily Mail, ANP, RTL, People, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook