Zet Tyler Baltierra een punt achter zijn huwelijk met Catelynn Lowell?

De relatie van Tyler Baltierra en Catelynn Lowell is er een vol ups en downs. Van (tiener)zwangersch...

De relatie van Tyler Baltierra en Catelynn Lowell is er een vol ups en downs. Van (tiener)zwangerschappen tot adopties, van postnatale depressies tot suïcidale gedachten en van een huwelijk tot rehab; they’ve been through it all. Maar nu lijkt het einde van het populaire Teen Mom OG-koppel nabij…

Genoeg is genoeg

In een sneak peek van Teen Mom OG werd Baltierra boos op zijn vrouw toen ze aan een stuk door klaagde dat ze zich verveelde. “Weet je wat; ik word er moe van om dat steeds aan te moeten horen”, reageerde hij. Toen de 24-jarige realityster hem afsnauwde en zei dat hij niet zo arrogant moest doen, was dat de druppel voor Tyler. “Weet je wat, Cate. Hopelijk vind je snel een oplossing, want wat wil je nou eigenlijk doen met je leven. Kom op denk eens na”, aldus Tyler. “Ik kan dit niet voor altijd blijven doen. Absoluut niet op deze manier.”

Einde nabij?

Vervolgens legde hij haar uit dat haar gedrag hun huwelijk zou verwoesten. “Luister, als je niet aan jezelf blijft werken, zet ik er een punt achter.” Catelynn barstte in huilen uit: “Ik heb het idee dat mijn psychische aandoeningen alles verpest.” Bekijk het fragment **HIER**.

Lees ook: Teen Mom Catelynn heeft nog een lange weg te gaan

Bron: Radar Online

Laatste nieuws