Jörgen Raymann openhartig over heftige periode

Gisteravond schoof cabaretier Jörgen Raymann aan tafel bij het programma RTL Late Night. Na drie jaar gaat hij weer teru...

Lees ook

Gisteravond schoof cabaretier Jörgen Raymann aan tafel bij het programma RTL Late Night. Na drie jaar gaat hij weer terug het theater in. Aan Humberto Tan onthulde hij enkele dingen die terugkomen in de show, maar deed hij tegelijkertijd ook een schokkende onthulling.

Tweede huis in Monaco

Zijn show zal ‘Zo Kan ’t Ook’ gaan heten en gaat over alles wat hij de afgelopen tijd heeft meegemaakt. “Toen ik 30 was had ik me voorgenomen dat als ik 50 was helemaal gesetteld zou zijn, een Aston Martin zou hebben en daarmee met mijn vrouw naar ons tweede huis in Monaco zou rijden. En op een gegeven moment kom je erachter dat het allemaal niet gelukt is. Eigenlijk is alleen mijn vrouw gelukt”, vertelt de grappenmaker in het programma.

Begrafenis

Jörgen vertelt dat hij op een gegeven moment anders naar dingen ging kijken. Zo onthult hij dat er niet zo heel lang geleden een tumor in zijn testikel werd ontdekt. Over dit heftige moment vertelt hij: “Ik ging helemaal kapot toen ik het hoorde. Ik zat al te bedenken welke liedjes ik op mijn begrafenis wilde hebben”. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen met de man achter Tante Es en kan hij er nu zelfs grappen over maken. “Het bleek een opeenhoping van testosteron te zijn”, grapt de cabaretier. Jörgen vertelt dat het weer helemaal goed met hem gaat en hij alles weer positief inziet.

Lees ook: Ben Stiller leed aan prostaatkanker

Bron: RTL Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook