De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan hale...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Kim Kardashian neemt voor een maand afstand van social media

Geen selfies, geen pikante kiekjes en vooral geen foto’s van dure spullen. De realityster zou de komende maand offline gaan op social media. De brunette zou behoorlijk geschrokken zijn van de gewapende overval in Parijs, waarbij de overvallers miljoenen euro’s aan sieraden buitmaakten. Ook zou Kim niet meer de oude zijn. Ze heeft besloten haar blingbling niet meer met de rest van de wereld te delen. “Materiële dingen betekenen niks. Het gaat niet alleen om het geld. Het is het niet waard”, zou ze naar verluidt gezegd hebben.

Kourtney Kardashian verbreekt stilte op Twitter

Na de gewapende overval op Kim Kardashian, ging zo’n beetje de hele familie offline. Kourtney, die op het moment van de schokkende gebeurtenis met Kendall in een club was, verbreekt nu de stilte. “Onthoud dat plezier niet afhankelijk is van de omstandigheden waarin je verkeert. Een aantal van ’s werelds meest ongelukkige mensen zijn juist degenen waarvan de omstandigheden benijdenswaardig lijken. Mensen die carrièretechnisch aan de top van de ladder staan, worden vaak verrast door de leegheid van het bestaan”, leest de quote uit haar dagelijkse gebedenboekje. “Beoordeel een dag niet als verloren als het moeilijkheden bevat. In plaats daarvan: concentreer om te blijven communiceren met Mij. Veel van je problemen zullen zich vanzelf oplossen. Ik zal daarbij helpen.” Kourtney sloot de tweet af met de prayer hands-emoticon.

Kim’s BFF Jonathan Cheban geeft korte update

Momenteel verblijft Jonathan Cheban in New York om zijn beste vriendin Kim Kardashian in deze moeilijke tijd te steunen. Toen Jonathan haar appartement verliet, vroeg de paparazzi hoe het met de realityster gaat. Zijn antwoord was kort maar krachtig: “Niet zo best”. Volgens People is de brunette nog steeds erg aangedaan. Zo zou ze om de paar minuten in huilen uitbarsten en niet alleen willen zijn. “Er moet steeds iemand bij haar zijn”, laat een bron weten. Er zijn al tientallen vrienden rond haar huis gesignaleerd, die Kim allemaal willen steunen.

Bron: TMZ, Telegraaf, Just Jared, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook