De spraakmakende outfit van Beyoncé

Beyoncé ziet er normaal gesproken uit om door een ringetje te halen, maar dit keer kreeg de zangeres aardig wat kri...

Lees ook

Beyoncé ziet er normaal gesproken uit om door een ringetje te halen, maar dit keer kreeg de zangeres aardig wat kritiek over zich heen. Haar kledingkeuze viel namelijk niet bij iedereen in de smaak.

Kleurrijke fashion

Dat het een outfit is die we eerder van Lady Gaga gewend zijn, dan van Beyoncé, daar zit wat in. Maar eerlijk is eerlijk: Queen Bey kan wél alles hebben. Samen met hubby Jay Z werd ze op de straten van New York gespot in een nogal roze outfit.

De blondine had haar lokken gevlochten en droeg een pet én tas van Gucci. Daarbij een roze trui met een vlinder, een wijde roze glitterrok en rode velvet strappy heels. Haar toch al kleurrijke look werd afgemaakt met een roze leren jas met enorm veel studs die ze nonchalant over haar schouders droeg. Volgens modekenners was de outfit te rommelig.

Eerder deze week werd de moeder van Blue Ivy ook al in kleurrijke en opvallende outfits gespot. De styliste van Bey zou verantwoordelijk zijn voor de outfits. Gaat ze te ver in haar keuzes of vind je de looks van de zangeres juist helemaal fashion en kan ze het prima hebben? Bekijk de foto’s en oordeel zelf!

Lees ook: Beyoncé verrast haar achtergronddanseres

Bron: Daily Mail, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook