Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Ashton Kutcher onthult geslacht baby nummer 2

Er gingen al geruchten dat Ashton en Mila een zoontje verwachten, maar nu heeft de acteur dat ook -tussen neus en lippen door- bevestigd. Als gast bij de Today Show praatte hij over zijn dochter Wyatt, die grote zus wordt. “Dan wijst ze naar Mila’s buik en zegt ze ‘baby broertje’. Vervolgens wijst ze naar mijn buik en zegt ze ‘bier'”, vertelde hij lachend.

Brad Pitt heeft kinderen weer gezien

Brad Pitt heeft zijn zes kinderen, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox en Vivienne, sinds de bekendmaking van de scheiding met Angelina Jolie voor het eerst weer gezien. “Brad houdt meer van zijn kinderen dan wat dan ook ter wereld en ze betekenen dan ook alles voor hem. Hij doet alles wat nodig is om bij ze te zijn, nu en in de toekomst”, laat een bron weten.

Sean Penn heeft nieuwe liefde

De 57-jarige ex van Charlize Theron is weer verliefd en wel op de 24-jarige dochter van Law & Order-acteur Vincent D’Onofrio, Leila George. Leila is slechts een jaar jonger dan Seans dochter Dylan. Ze werden zoenend gespot tijdens een romantische trip naar Hawaii.

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook