Is Ellie Goulding in verwachting van prins Harry?

De geruchtenmolen draait overuren. Er wordt door Britse media gespeculeerd dat zangeres Ellie Goulding in verwachting is...

De geruchtenmolen draait overuren. Er wordt door Britse media gespeculeerd dat zangeres Ellie Goulding in verwachting is. De lucky man zou niemand minder dan prins Harry zijn, waar ze al tijden aan gelinkt wordt. Is er dan echt nóg een royal baby op komst?

Anastasia vs Bridget

In een nieuw interview met de Australische show The Project – waarin ze de soundtrack van Bridget Jones’ Baby promootte – werd Ellie gevraagd of ze zichzelf meer als een Anastastia Steele (Fifty Shades of Grey) ziet of meer als Bridget Jones. “Ik zie mezelf meer als Bridget, vooral hoe ze is in de laatste film. Zó herkenbaar”, aldus de 29-jarige zangeres. “Maar, even voor de duidelijkheid, jij krijgt geen baby, toch?”, vraagt presentatrice Carrie Bickmore. “Ik krijg voorlopig nog geen baby, nee”, besluit Ellie.

Blozen

Vervolgens trok de presentatrice de stoute schoenen aan en vroeg de blondine op de man af: “Krijg je ook geen baby met prins Harry?”

“Alsjeblieft, ik wil niet blozen. Jullie laten met blozen; ik ben vuurrood. Waarom had ik al het idee dat dit ter sprake zou komen?”, lachte Ellie awkward. Verder reageerde ze niet op de vraag. Of Ellie dus daadwerkelijk zwanger is? Only time will tell..

When Harry met Ellie

De zangeres werd afgelopen zomer gespot met prins Harry tijdens een polowedstrijd waar ze het wel heel gezellig samen hadden. Ellie is een goede vriendin van de royal family geworden sinds nadat ze optrad op de bruiloft van prins William en Kate Middleton in 2011.

Beeld: Getty, Bron: Mirror UK

Laatste nieuws