Zo ziet hartenbreker Chuck Bass er vandaag de dag uit

Aan het begin was Chuck Bass een echte, nou je weet wel, maar uiteindelijk stal hij iedereens hart tijdens de popul...

Lees ook

Aan het begin was Chuck Bass een echte, nou je weet wel, maar uiteindelijk stal hij iedereens hart tijdens de populaire serie Gossip Girl. Dat hij een echte hottie was in de Upper East Side, daar is geen twijfel over mogelijk, maar hoe ziet hij er nu eigenlijk uit?

Hartendief

Alle Gossip Girl-fans wilden in de schoenen van Blair Waldorf staan, want zij werd uiteindelijk de vrouw van de de begeerde jongeman. Chuck, die in het echte leven de naam Ed Westwick draagt, was toch wel een echte gentleman en er was niemand zo belangrijk voor hem als Blair, al heeft het lang geduurd voordat hij dat toe durfde te geven. Met zijn mooie designerpakken en altijd goed zittende haar stal hij menig vrouwenhart, maar het meest pakte hij ons misschien nog wel met zijn goede oneliners.

Rockzanger

De laatste aflevering van de serie werd in 2012 uitgezonden en dat betekende het einde van de personages in de Upper East Side. De acteur heeft in ieder geval niet stilgezeten, want naast zijn rollen in films en series is hij ook nog eens leadzanger in de rockband The Filthy Youth. Benieuwd hoe Chuck er vandaag de dag uitziet? Kijk dan snel naar de foto’s hieronder. Enne… Hij is nog steeds héél erg knap!

Bron: Elite Daily Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook