De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan hale...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Kim Kardashian is voor het eerst buiten haar appartement in New York gespot

De realityster werd afgelopen zondag bruut overvallen tijdens Paris Fashion Week; volgens vrienden is ze nog steeds erg aangeslagen. Ze verbleef de afgelopen dagen samen met hubby Kanye en kinderen North en Saint in hun appartement in New York. Elke dag zagen de paparazzi vrienden van de brunette het gebouw in en uit gaan, maar Kim bleef veilig binnen. Vandaag kwam het gezin voor het eerst weer buiten om terug te keren naar hun thuisbasis in Los Angeles. Kim was gekleed in een grote hoodie en comfy sneakers terwijl ze haar dochter North dicht tegen zich aan hield.

Kylie Jenner verandert weer van haarkleur

Kylie verfde onlangs haar haren blond, maar gaat nu door het leven met een roze tint. De kleur is niet nieuws voor haar, ze is namelijk al regelmatig met een pruik in deze kleur gespot.

Rob Kardashian post foto van Blac Chyna met lieve tekst

Ondanks alle geruchten dat ze uit elkaar zijn en dat de baby niet van Rob zou zijn, lijkt het erop dat de twee nog steeds gelukkig zijn. De daddy to be laat dit weten via een post op Instagram. Bij de foto van zijn aanstaande vrouw schrijft hij “Ik hou van deze vrouw en ik kan niet wachten tot mijn kleine meid er is”, met daarbij hearteyes en hartjes emoticons. Hiermee bevestigt hij niet alleen dat hij en Blac Chyna nog steeds bij elkaar zijn, maar ook dat hij gewoon de vader van de baby is.

Bron: Hollywood Life Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook