Happy new hair, Leontine Borsato!

De kapsels van Leontine Borsato maakten de afgelopen tijd de tongen flink los. Het lijkt de vrouw van Marco Borsato echt...

Lees ook

De kapsels van Leontine Borsato maakten de afgelopen tijd de tongen flink los. Het lijkt de vrouw van Marco Borsato echter niet te deren. De presentatrice slash haarkameleon heeft zich wederom een nieuwe coupe laten aanmeten, door goede vriend en kapper van menig BN’er: Leco van Zadelhoff.

Blonde hair don’t care

Leontine gaat tegenwoordig met een dirty beige boblijn door het leven. “Dirtybeige blonde in a lonq bobbbbbb voor mijn “muse””, leest het bijschrift van de foto die Leco op Instagram postte. Enne, de nieuwe hair do staat haar goed! Je ziet ‘m hieronder.

Spraakmakend kapsel

Eerder dit jaar ontstond er flink wat ophef over een nieuw kapsel van Leontine. Haar enorme krullenbos werd flink uitgedund en Leco voegde ook nog een pony toe. De stylist deelde een kiekje van het eindresultaat op Instagram, maar de meningen waren erg verdeeld. “Sorry niet leuk! Je lijkt veel ouder” en “Wat een ouwelijk kapsel, niet leuk sorry” waren enkele voorbeelden van reacties. Geheugenopfrisser nodig? De foto zie je hier.

Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook