Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Candice Swanepoel is bevallen

Het Victoria Secret-model is gisteren bevallen van haar eerste kindje. De Zuid-Afrikaanse is verloofd met de Braziliaan Hermann Nicoli en het stel koos dan ook voor een Braziliaanse naam: Anacã. En nu maar wachten op de eerste foto’s van de baby boy.

Bella Hadid en The Weeknd genieten van vakantie in Japan

Het is een drukke periode geweest voor Bella en dus was het tijd voor een vakantie samen met boyfriend The Weeknd. Het stel is sinds mei vorig jaar samen en lijken nog steeds erg gelukkig met elkaar te zijn. Ze genieten dan ook zichtbaar van de qualitytime en ze zijn het land optimaal aan het bekennen. Zo bezoeken ze wat traditionele Japanse attracties en delen ze lieve vakantiekiekjes op hun Instagrampagina’s. En eerlijk is eerlijk, Bella heeft wel wat weg van een Japans meisje.


Hilary Duff steunt Selena Gomez

Zelf is ze als kind opgegroeid in de hysterie van de mediawereld. Als jong meisje speelde ze al in films en series als Lizzy McGuire en The Perfect Man. Ze weet dan ook als geen ander hoe sterren als Selena Gomez zich moeten voelen, maar zegt wel dat de hectiek nu erger is dan in de jaren dat zij doorbrak. Selena blaasde onlangs haar Revival-tour af en besloot om een break te nemen. Hilary vindt het knap dat de zangeres zich goed staande houdt in showbizzland. “Ik vind dat ze geweldige muziek maakt en het is geweldig om te zien hoeveel mensen van haar houden. Haar fans zullen misschien even alle roddels die zich verspreiden lezen en bespreken met vrienden, maar uiteindelijk houden ze van haar en de muziek die ze maakt”, vertelt Hilary over de vele media-aandacht die Selena krijgt. Sweet!

Bron: Celebuzz, US Weekly Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook